• X5

  Monitor automatik "PARR" për tensionin e gjakut

  Dallon AFib
  • Mund të bëhen matje automatike dhe auskultatore
  • Dallon AFib dhe PC
  • Dallimi i kontraktimit para kohe (PC)
  • Dallimi i lëvizjeve
  • Dallimi i manshetës (CD)
  • Treguesi i rrezikut për tension të lartë
  • Mesatarja e tre matjeve të fundit
  • Mesatare AM/PM e 7 ditëve
  • 120 memorie për 2 përdorues me tregues të datës dhe orës
  • Modalitet vizitori
  • Manshetë konike e patentuar pa lateks
  • Modeli i mbajtëses së manshetës
  • Ekran LCD i madh | 69 x 78 mm
  • Prizë për adaptor
  • Kalibrim për gjithë jetën
  Parandalo rrezikun e sëmundjeve kardioavskulare dhe goditjeve cerebrale duke dalluar në kohë fibrilacionet atriale, kontraktimet e parakohshme, takikardinë dhe bradikardinë. Çrregullimet kardiake kanë nevojë për vëmendje mjekësore, dhe prandaj është me shumë rëndësi të bëhet diagnostikimi në kohë. Teknologjia PARR dallon aritminë gjatë kontrolleve të zakonshme të tensionit të gjakut pa pasur nevojë që përdoruesi të ketë aftësi të veçanta, pa pasur nevojë për veprime nga përdoruesi dhe pa e zgjatur kohën e matjes.

  Dallimi i fibrilacionit atrial (AFib)

  Dhomat e sipërme të zemrës (atrial) rrahin në mënyrë të çrregullt (dridhen) dhe në shumicën e rasteve rrahin shpesh në vend se të rrahin në mënyrë të efektshme për ta çuar gjakun në ventrikula. Ky problem shoqërohet me rrezik më të lartë për mpiksje kardiake, goditje cerebrale, pushim zemre dhe komplikacione të tjera që lidhen me zemrën. Rreth 10 % - 20 % e pacientëve që vuajnë nga goditjet ishemike vuajnë edhe nga fibrilacioni atrial.

  Dallimi i kontraktimit para kohe (PC)

  Rrahje të tepërta jonormale të zemrës që gjenerohen në vende jonormale të zemrës, ose në atrial (PAC) ose në ventrikula (PVC) ose në nyjat e përçimit kardiak (PNC). Këto rrahje të tepërta prishin ritmin e mirë të rrahjeve të zemrës, dhe ndonjëherë shkaktojnë dridhje (p.sh. anashkalim i rrahjeve) në gjoks. Mund të ndodhë vetëm një herë ose në mënyrë të përsëritur me shpeshtësi të ndryshme. Nëse nuk ka lidhje me stresin, ato janë një shenjë e qartë e disa çrregullimeve kardiake, si dhe shenjë e rrezikut të lartë për goditje ishemike me PC.

  Si ta përdorni X5?

  Aksesorët

  • Bateri
  • Manshetë konike e patentuar pa lateks
  • Manuali i udhëzimeve
  • Çantë me zinxhir
  • Adaptor (Opsional)

  Mbeshtetje teknike

  • Kabllo USB (i përfshirë)
  • Softueri i menaxhimit
  • Sistemi i kalibrimit të lëvizshëm