• Slide

  Ofruesi juaj për
  kujdesin shëndetësor.

  Slide

  Monitorimi i tensionit të gjakut

  parandalim i sëmundjeve kardiovaskulare

  Slide
  Kujdes për frymëmarrjen
  pa u ndier dhe pa penguar frymëmarrjen
  Slide

  Kujdesuni për të

  dashurit tuaj
  Slide

  Saktësi dhe efikasitet

  për mjekët dhe spitalet
  previous arrow
  next arrow
  Slide

  Ofruesi juaj për
  kujdesin shëndetësor.

  Slide

  Monitorimi i tensionit të gjakut

  parandalim i sëmundjeve kardiovaskulare

  Slide
  Kujdes për frymëmarrjen
  pa u ndier dhe pa penguar frymëmarrjen
  Slide

  Kujdesuni për të

  dashurit tuaj
  Slide

  Saktësi dhe efikasitet

  për mjekët dhe spitalet

  PRODUKTET E FUNDIT

  Produkte dhe zgjidhje premium me teknologjitë më të fundit me cilësinë më të lartë.

  • X5 "PARR"
   Monitor automatik për tensionin e gjakut

  • X9 "PARR PRO"
   Monitor profesional për tensionin e gjakut

  • NI60
   Nebulizues me piston super mini

  • HA500
   Termometër balli pa kontakt

  Teknologji unike

  Standardet më të larta të cilësisë dhe rezultate të jashtëzakonshme në verifikimet klinike

  Teknologjia PARR

  Monitorët e tensionit të gjakut
  Monitorët Rossmax për tensionin e gjakut me teknologjinë PARR (aritmia e pulsit) bën të mundur dallimin në kohë për të parandaluar goditjet cerebrale dhe sëmundjet e tjera kardiake vetëm me NJË matje të tensionit të gjakut.

  Teknologjia PARR

  Monitorët e tensionit të gjakut
  Monitorët Rossmax për tensionin e gjakut me teknologjinë PARR (aritmia e pulsit) bën të mundur dallimin në kohë për të parandaluar goditjet cerebrale dhe sëmundjet e tjera kardiake vetëm me NJË matje të tensionit të gjakut.

  VA - Teknologjia e valvulës së lëvizshme

  Nebulizues
  Teknologjia jonë VAT u jep mundësi përdoruesve të rregulloni nivelet e ndryshme të shpejtësisë së nebulizimit, duke variuar nga 0.08 deri në 0.50 ml/min me të njëjtën madhësi të grimcave. Shpejtësia e nebulizimit mund të ndryshohet me shumë lehtësi nga përdoruesi pa pasur nevojë për të ndërruar pjesë.

  Teknologjia Real Fuzzy

  Monitorët e tensionit të gjakut
  Kjo teknologji eliminon shqetësimet në krah për shkak të fryrjes në nivele tepër të larta dhe gjithashtu parandalon matjet e pasakta që shkaktohen nga nivelet e gabuara të fryrjes së manshetës.

  ofruesi juaj për kujdesin shëndetësor

  Parandalimi – Monitorim – Terapi - Profesionale

  Semundje kronike

  Me zgjidhjet Rossmax, sëmundjet kryesore kronike mund të monitorohen

  88

  Produkte precize

  30

  Teknologji unike

  90

  Shtetet