• SB100

  Oksimetër pulsi për majën e gishtit

  • %Spo2 dhe rrahjet e zemrës – Ekran i madh LCD për matje me lehtësi
  • Model me mbrojtje nga drita e ambientit
  • Mbrojtje nga biokompatibiliteti
  • Buton ON/OFF me një prekje
  • Tregues i shpejtësisë së pulsit
  • Me rrip – Mjet ekonomik dhe portativ për të kontrolluar shëndetin
  • Ideal për të vlerësuar terapinë me oksigjen
  • Ideal për të kontrolluar apnean e gjumit
  • Ideal për të kontrolluar shëndetin
  • Ideal për monitorim në çast dhe të vazhdueshëm

  Specifikimet

  • Rrezja e matjes | SpO2: 35%~99% - PR: 30~250 bpm
  • Saktësi | SpO2: 70%~99%; ±2%; 35%~69% (unspecified)
  • Shpejtësia e pulsit | 30~250bpm; ±3