• Manshetë

  Rossmax Monitor për tensionin e gjakut

  Nuk ka më nevojë për rrotullime dhe lëvizje të bezdisshme kur e vendosni manshetën. Modeli ergonomik në formë koni i manshetave Rossmax Cone ndihmon që matja e tensionit të gjakut të jetë diçka e thjeshtë dhe e këndshme.

  Numri i patentës

  • ZL 2003 2 0100815.4
  • Nr. 20 2004 014 458.1
  • M244879
  • Patenta të tjera në pritje